Az édesanya idén három imádnivaló kislánynak adott életet: Onyx, Maddox és Quinn kimondhatatlanul boldoggá tették a szüleiket.

A házaspárnak az elmúlt években sok szívfájdalomban volt része, de az élet végül megajándékozta őket három gyerekkel. Natasha és Ryan O’Grady kimondhatatlanul boldog volt, amikor a terhesség 14. hetében a vizsgálatok három egészséges szívhangot mutattak. A 32 éves Natasha természetesen nagyon aggódott hármasikrei miatt, hiszen korábban kétszer is elvetélt.

 

Érthető módon félt attól, hogy a történelem megismétli önmagát a harmadik terhessége alatt, de ezúttal szerencsére minden rendben volt. Ebben az évben adott életet három kislányának, és nem is lehetne boldogabb.

Natasha így írta le azt a „szürreális” pillanatot, amikor megtudták, hogy hármasikreket várnak: „El sem tudtuk hinni! Megpróbáltunk mentálisan felkészülni arra, hogy újra azokat a szívszorító szavakat halljuk majd, mint korábban, így amikor túlvoltunk az első trimeszteren, és közölték velünk, hogy három egészséges kisbabánk lesz, az volt életünk legőrületesebb pillanata.”

Sőt, az édesanya azt mondta, olyan érzés volt, mintha visszakapta volna az összes gyerekét. „A családunkban nem fordultak elő hármasikrek, így elképesztő áldásnak éreztük a dolgot. Olyan, mintha visszakaptuk volna az összes babánkat” – magyarázta Natasha, akinek hármasikrei természetes úton fogantak, és a terhesség 33. hetében születtek meg.

Annak ellenére, hogy a történetük boldog véget ért, az odáig vezető út nem volt könnyű és tele volt szívfájdalommal. Natasha először 2019 januárjában esett teherbe, de az örömük nem tartott sokáig, mert hamarosan vérezni kezdett, és elvesztette a babát.

Aztán a következő év márciusában újra teherbe esett. A terhesség korai szakaszában Natasha görcsöket tapasztalt, de mivel ezúttal nem vérzett, megpróbált pozitív maradni. „Sajnos tévedtem. Összeestem a lakásban, és nem kaptam rendesen levegőt. Sokkos állapotba kerültem, miközben a testem visszautasította a terhességet” – mesélte.

„Miközben hordágyon vittek a mentőautóhoz, egész testemben reszkettem, és elvesztettem az eszméletemet. Egyenesen a műtőbe vittek, mert erősen vérezni kezdtem, és azonnal meg kellett műteniük.” Natasha arról is beszélt, mennyire fontos, hogy a nők nyíltan tudjanak beszélni a tapasztalataikról a vetéléssel kapcsolatban, és egészséges módot találjanak arra, hogy szembenézzenek az azt követő gyásszal.

 

„Azelőtt soha nem gondoltam volna, hogy elvetélhetek, de ez egyszerűen azért van, mert ez egy olyan téma, amelyről nem beszélnek elég nyíltan, és ezen változtatni kell. Rendkívül traumatikus volt mind lelkileg, mind fizikailag, és kezdtem azt hinni, hogy soha nem lehetek édesanya” – magyarázta.

„Az egész világ úgy akarja ábrázolni a terhességet, mint egy látszólag tökéletesen zökkenőmentes utazást. Csak akkor jössz rá, hogy sokak számára nem ez a helyzet, amikor te magad is átesel rajta. Semmi sem készíthetett fel minket arra az útra, ami a szülővé váláshoz vezetett.” Így, amikor teherbeesett a hármasikrekkel, nem mert ünnepelni, csak pánikot érzett: „Újra eluralkodott rajtunk a pánik, és ez a vetélés utáni terhesség szomorú valósága – azt érzed, hogy ezt bármelyik pillanatban elvehetik tőled.”

„A 13. héten a szívem újra millió apró darabra tört, amikor ismét vért fedeztem fel. Ez a látvány olyan érzés volt, mintha kinyílt volna alattam egy csapóajtó, és ott lett volna egy fekete lyuk, készen arra, hogy újra magába szippantson. De a 14. héten az ultrahangon három egészséges szívhangot találtak.”

Natasha és Ryan most igyekeznek a lehető legjobban nevelni három gyönyörű lányukat. „Őszintén hisszük, hogy megáldottak bennünket ezzel a hihetetlen ajándékkal, mivel olyan ritka a hármasikrek születése, és nem is lehetnénk boldogabbak és hálásabbak, hogy a lányaink egészségesen és biztonságban jöhettek világra, egy ilyen hihetetlenül ijesztő terhesség után. Egyes napok nehezebbek, és megpróbálunk alkalmazkodni, de amikor három mosolygós arc néz vissza rád, az mindent megér” – mondta az édesanya.

 

Megosztás

shares
error: Protected
%d bloggers like this: